2024. jan 14.

Kass Morgan - Danielle Paige: A Hollók

írta: Mézesmoly
Kass Morgan - Danielle Paige: A Hollók

img_5108.jpg

A könyvet itt találod meg

 

Kappa Rho Nu, másnéven a Hollók egy főiskolai lányszövetség. De ez nem ám egy tipikus egyetemi sztori. A tagok egytől egyik boszorkányok. A fősulira érkezők nagy része nem tudja, hogy mágikus képességekkel rendelkeznek, köztük Vivi sem, viszont a kiválasztási ceremónia alatt átment a próbán, és szépen lassan kibontakoztatta varázstudományát.

Scarlett mindig is tudta, hogy boszorkány, céltudatos és tehetséges, minden vágya, hogy a lányszövetség elnökévé válasszák

Vivi épp Scarlett kedvesével flörtöl az első napjaiban, természetesen a lány kimutatja nem tetszését, szerencsétlen véletlen során pedig épp Scarlet lesz Vivi mentora, így kénytelenek együtt tölteni napjaik nagy részét.

A múltban történt balszerencsés események visszaköszönnek a jelenben, és felüti a fejét valami sötét és aggasztó.

A lányok közös erővel szállnak szembe a gonosszal, és mentik meg a lányszövetség titkát, és menekülnek meg a veszélytől.

Bocsánat, annyira nem tetszett ez a könyv, hogy többet nem tudok róla írni :D
 Általában lehet, hogy szerencsés vagyok, mert tényleg jó könyveket sikerül választanom. Itt a gyönyörű borító megvett kilóra.

Nagyon klassz sztori lehetett volna, fősulis boszorkányok, ezt zabálnák a népek! Viszont sajnos úgy lett megírva, mintha valami tini lánycsapat lett volna. A szereplőknek nem igazán volt személyiségük, sem jellemfejlődésük, a bárbeszédek néha esetlenek voltak.

A boszorkány sztori vonal tetszett, jó ötletek voltak benne, de valószínű nem az én korosztalyomnak való ez a könyv. Tizenéveseknek ajánlom, akik szeretik a hasonló misztikus sztorikat tini lányokkal körbecsomagolva.

Fülszöveg

A Kappa Rho Nu, más néven a Hollók, nem egy átlagos főiskolai lányszövetség. Tagjai becsvágyók, gyönyörűek és okosak, és a Westerly Főiskola legbefolyásosabb hallgatói. Messze földön híresek a bulijaikról. De a Hollók közös titkot őriznek: a szövetség valójában boszorkányok gyülekezete. 
Scarlett Winter mindig is tudta magáról, hogy boszorkány, és eltökélt szándéka, hogy a szövetség elnökévé válasszák, ahogy előtte az anyját és a nővérét is. De ha a múltjának egy fájdalmas titka valaha is napvilágra kerül, akkor mindent, de mindent elveszíthet…
Vivi Devereaux-nak sejtelme sincs arról, hogy boszorkány, és sehol sem lakott elég sokáig, hogy barátokat szerezzen. Amikor végre megszerzi a vágyott tagságot, és beléphet a Hollók közé, megfogadja, hogy mindent elkövet, hogy a varázsszövetséghez tartozhasson. Egyedül Scarlett áll az útjában, aki nem tartja alkalmasnak arra Vivit, hogy igazi Holló váljon belőle.
De amikor egy sötét erő bukkan fel a kampuszon, a lányoknak félre kell tenniük a versengést, hogy megmenthessék a szövetségbeli nővéreiket. Valaki a Hollók titkának nyomára bukkant. És ez a valaki mindent megtesz, hogy égni lássa ezeket a boszorkányokat…

Tulajdonságok

A könyvet itt találod meg

 

  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.

  • Oldalszám: 384

  • Kötésmód: puhatáblás

  • Nyelv: magyar

A hollók

Szólj hozzá

Maxim Könyvkiadó Dream Könyvek