2023. dec 15.

Bex Hogan: Méreg

írta: Mézesmoly
Bex Hogan: Méreg

img_3463_1.jpgHa van könyv, amit a függővége miatt a sarokba hajítanék, akkor az ez.

Különleges ez a tengeri világ, tizenkét sziget, mind más és más. Kelet és nyugat, szunnyadó varázslat, az ármánykodás pedig tovább nő.

Az új Vipera az uralkodói vérvonallal szövetséget kötve szeretné keletet és nyugatot újra egyesíteni. De egy szörnyű merénylet árnyékolja be a nászt. Marianne végül üldözötté válik, és megkezdődik a végeláthatatlan kaland.

Új szereplők, történet szálak, újabb szigetek, varázslat. Először csak megreped a szívünk, mikor két szerelmes életét látjuk, kik nem lehetnek együtt. Majd a történet alakulása végleg össze is töri.

Nem lehet így vége! Kell rá magyarázat!

Méltó, sőt még jobb is lett a folytatás, mint az első rész, megérdeklődtem, de sajnos nincs még infó a harmadik kötet magyar megjelenéséről 😢

Addig is agyaljunk a különböző alternatívákon, miért tették ezt, hogyan lehet visszacsinálni, és szurkoljunk, hogy kedves férfi karaktereink túléljék a vérholdat!

Köszönöm szépen a lehetőséget a Maxim Könyvkiadónak!

Fülszöveg

VIHAR KÖZELEG. ZABOLÁTLAN DÜH, AMI ELNYEL SZÁRAZFÖLDET ÉS TENGERT.

Marianne elnyerte a Vipera címet, de a Keleti-szigetek békéjéhez fűzött reményei meghiúsulnak: a korrupt király továbbra is a trónon ül, a banditákat szinte lehetetlen elkapni és megbüntetni, és Marianne azt sem tudja, hogy a legénysége közül kiben bízhat igazán. A szigetek virágzása érdekében helyre kell állítani azt a köteléket, amely egykor a szárazföldet és a tengert egyesítette. Ez csak úgy történhet meg, ha Marianne újraéleszti a mágiát. Vagyis félre kell tennie minden félelmét, és vissza kell térnie a gyökereihez, a Nyugati-szigetekhez, és segítségül kell hívnia a vérében rejlő erőt. Mágussá kell válnia. Csak így lesz képes irányítani a sereget, amellyel legyőzheti a királyt.

Tulajdonságok

Méreg

  • Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.
  • Oldalszám: 464
  • Kötésmód: puhakötés
  • Nyelv: magyar

 

A könyvet itt találod meg

Szólj hozzá