2024. jún 16.

Ludányi Bettina: Kettőnk bűne

írta: Mézesmoly
Ludányi Bettina: Kettőnk bűne

20240601_111705_original.jpg

A könyvet itt találod meg 

Egy délután elkezdtem, másnap reggel csak azért keltem korábban, hogy befejezzem, szerintem ez mindent elmond. 

A Függőség sorozat 2. része igazi pszichológiai látlelet. Bettinával beszélgettünk róla a @molyzóna legutóbbi epizódjában, és meséltem is neki, én úgy éreztem, teljesen szakértő lettem a témában.   

Egyszerűen imádom a könyveiben, hogy mindig találunk benne valami pluszt.  

Négy szemszögből ismerjük meg a történetet, plusz a pszichiátriai jelentésekből, amiből Dr. Rines tiszta tényeket közölve mutatja be főszereplő(i)nk állapotát. 

 A könyv az első rész után belecsap a történésekbe, Niki kemény múltját elfedve próbálja túlélni mindennapjait, de az egyetlen megoldás mindig az, ha szembenézünk démonjainkkal.  

Alex és Corinna kétes érzésekkel gondolnak a lányra, közben Alex szinten függő testvére is segítséget kap végre, így mondhatjuk, hogy mindenki élete kezd egy kicsit helyrejönni.  

Nem tudtam elképzelni hová fog kifutni a történet, egyszerűen köd volt a fejemben. De a cselekményszál valami zseni, és Bettina olyan csavarokat pakolt már megint a sztoriba, hogy az már őrület (na de persze nem Niki szintjén). 

Tökéletes vége lett, olyan érzés volt, mintha sok idő után vehetsz egy nagy levegőt, felszabadító és szabad. 

Őszintén nem tudok kevésbé lelkesen beszélni erről a sorozatról sem, minél több Ludányi Bettina könyvet olvasok, annál nehezebb kedvencet választani. Mert ez a sorozat nálam vetekszik az Egyezség sorozattal.  

 Köszönöm szépen a recenziós példányt Ludányi Bettina és Álomgyár! 

Fülszöveg 

Elég erős az emberi akarat, hogy megmentsen a tébolytól?

Niki Varela élete káoszba fordul, amikor rájön, mi a lakásában zajló különös jelenségek valódi oka. Eljön az a pont, amikor a tagadás már nem működik, és szembe kell néznie a sötét árnyakkal. Mindezt úgy, hogy már senkiben sem bízhat maga körül. Túlságosan elfajultak a dolgok.

Alexios Hallas pszichológus még mindig nem tudott megbirkózni a történtekkel. Mire rájön a borosüvegek mögött húzódó rejtélyre, már túl késő lesz. Nem tehet semmit – sem az ártatlanokért, sem Nikiért. Mindketten megtapasztalják, mennyire törékenyek az emberi kapcsolatok, és olykor éppen az fordul ellenünk, akiben a leginkább megbíztunk...

Hogyan birkózik meg Niki az őt ért traumával? Vajon Alex képes lesz helyesen dönteni, amikor alkalma nyílik rá, vagy inkább utat enged a sötétségnek? Hogyan alakul egy függő sorsa, aki majdnem az életével fizetett egy barátságért?

A Kettőnk titka folytatásával újra lélektani vizekre evezünk. A sorok között megelevenedő pszichológiai thriller méltó lezárása Ludányi Bettina Függőség-sorozatának.

Tulajdonságok 

  • Kiadó: Álomgyár Kiadó
  • Oldalszám: 360
  • Kötésmód: puhakötés
  • Nyelv: magyar

A könyvet itt találod meg

Kettőnk bűne

  

"EREDETI BORÍTÓ" 

Szólj hozzá

recenzió Álomgyár Kiadó Ludányi Bettina Álomgyár Könyvesboltok