2024. máj 19.

Devney Perry: Juniper Hill

írta: Mézesmoly
Devney Perry: Juniper Hill

Az Eden család már az első kötetben belopta magát a szívünkbe, egytől egyig. A Juniper Hill erre csak ráerősített.  

20240306_115801_original.jpg

Könnyed kisvárosi romantikus regény, minimális izgalmakkal fűszerezve.  

Memphis Ward kiborulva és fáradtan érkezik Quincybe Drake-kel, pár hetes kisfiával.. Az első ember, akibe belebotlik, az Indigo Ridge főszereplője, Winslow, aki készségesen segíti Memphist a szállását megtalálni.  

Winslow megjelenésével már azt érezhetjük, hazaértünk ebbe a kis városba, hiszen egy ismerős, szerethető karakter vezet be minket Memphis által a városba.  

A könyvet itt találod

Az egyik Eden, Eloise, aki az Eden Hotelt igazgatja, vette fel friss jövevényünket a hotel takarító személyzetébe.  

Memphisnek egy családi botrányt kiváltható titok miatt ott kellett hagynia az eddigi életét, családja kitagadta, kisfiáról tudomást sem vesznek.  

Egyetlen mentsvár Montana eldugott kis települése, ahol a legimádnivalóbb család él.  

20240306_115714_original.jpg

Eloise mondhati akarata ellenére felajánlotta testvére háza melletti kis garzon lakást Memphisnek és Drake-nek. Knox nem túl boldog emiatt, főleg mivel az éjszakákat végigsírja a csöppség, ezzel fájdalmas régi sebeket szakítva fel a férfi szívében.  

Ez a kisvárosi sztori belopja magát a szívedbe. A cselekménye nem túl bonyolult, de az Eden család bája ezúttal is magával fog ragadni.  

Romantikus történetek rajongóinak őszintén ajánlom, kívül-belül gyönyörű könyv!

Köszönöm szépen a recenziós példányt a Kossuth Kiadónak.

20240306_115636_original.jpg

Fülszöveg

Memphis Ward élete ötödik legrosszabb napján érkezik meg a montanai Quincybe. Sürgősen szüksége lenne egy frissítő zuhanyra. Némi harapnivalóra. És egy kis józan észre. Mert egy újszülött gyerekkel átköltözni az ország másik végébe a legnagyobb őrültség, amit valaha is tett.

 De talán némi őrültségre van szüksége ahhoz, hogy jobb életet teremtsen magának. Ha a fia érdekében maga mögött kell hagynia a múltját, 1800 kilométert kell utaznia, és új városba költöznie, ám legyen. Még akkor is, ha le kell mondania korábbi fényűző életéről. Még akkor is, ha takarítóként kell dolgoznia a The Eloise Innben, és egy garázs feletti garzonban kell laknia.

 Aznap, élete ötödik legrosszabb napján találkozik a legjóképűbb férfival, akit valaha is látott. Knox Eden a megtestesült gyönyörű és bűnös álom. Borostás arcú, tetovált karú, nyers és tüzes férfi, olyasvalaki, akivel sosem volt még dolga…, és soha nem is lesz. Mert élete legrosszabb napján Memphis megtanulta, hogy a jó élet érdekében le kell mondania a saját álmairól. És egy Knox Edenhez hasonló férfi mindig csak álom marad...

Tulajdonságok

  • Kiadó: Kossuth Kiadó
  • Oldalszám: 384
  • Kötésmód: puhatáblás
  • Nyelv: magyar

Szólj hozzá

recenzió Kossuth Kiadó juniper hill Devney Perry