2023. dec 15.

Devney Perry: Az Eden család 1. – Indigo Ridge

írta: Mézesmoly
Devney Perry: Az Eden család 1. – Indigo Ridge

Szereted a kisvárosi krimiket? A határozott erős női karaktereket? A könnyed románcokat, a nagy szerelmeket?

Ránézésre könnyed kis krimi, szívet melengető romantikus szállal. De mélyebben ott rejtőzik a gyász, a traumatikus élmények feldolgozása, a családi összetartás ereje.

Winslow a szüleit egy tragikus balesetben vesztette el, nagyapja városába költözik, ahol ő lesz az új rendőrfőnök(nő). Az első napja előtt összegabalyodik egy idegennel (mert miért ne?).

Majd másnap kiderül, hogy a fickó, a város nagyhatalmú családjának egyik tagja. A birtokuk szélén pedig rátalálnak egy fiatal nő holttestére. Öngyilkosság. Az utóbbi években már a sokadik. De Winslow megérzései mást súgnak, és megkezdődik a nyomozás.

Izgalmas, teljesen összezavaró nyomokra bukkanunk, elvitt az erdőbe a sztori, majd nagy meglepi történt, a végére minden helyrekerül. Mind emellett olyan spicy jelenetek váltogatták egymást, hogy csak lestem nagyokat. Férfi főszereplőnk természetesen most is egy tökéletes testű és lelkű férfi, aki minden nő álma. (Szeretnék már végre egy aputestű férfit is.)

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a krimi műfajt, nem bánja, ha két idegen egymásnak esik egy kocsi hátsó ülésén, és szeret a könyv végéig izgulni, hogy mi a manó történt valójában.

Köszönöm szépen a Kossuth Kiadónak a recenziós példányt.

Fülszöveg

Winslow Covington az élet, a szabadság és a törvények híve. A Montana-beli Quincy újrendőrfőnökeként mindenáron bizonyítani szeretné a helyi közösségnek, hogy az állását nemnagyapja, a polgármester befolyásának köszönheti

A nagypapája szerint csak egyetlen dolga van: jóban lenni a város alapítóival, az Eden családdal. De nem könnyíti meg a helyzetét, hogy egyéjszakás kalandja volt a legidősebb Eden fiúval. Mentségére szóljon, hogy nem is sejtette, hogy a jóképű és megnyerő idegen, aki elcsavarta a fejét a városban töltött legelső estén, Quincy első számú családjának tagja.

Óriási hiba volt a liezon Griffin Edennel, és próbál megfeledkezni róla. A férfi elviselhetetlen,öntelt és rendszeresen emlékezteti, hogy nem közülük való. Winslow próbálja elkerülni Griffint, deamikor holtan találnak egy nőt az Eden-birtokon, kénytelenek együttműködni.

A nyomok arra utalnak, hogy a tettes a város egyik lakója, és Griffin rájön, hogy nagyonalábecsülte Winslow-t. A gyönyörű és intelligens nő ellenállhatatlannak bizonyul. Számára. És agyilkos számára is.

Tulajdonságok

  • Kiadó: Kossuth Kiadó
  • Oldalszám: 384
  • Kötésmód: puhakötés, éldekorált
  • Nyelv: magyar
 

A könyvet itt találod meg

Szólj hozzá