2024. jan 24.

Tracy Wolff: Vonzódás

írta: Mézesmoly
Tracy Wolff: Vonzódás

img_5384.JPG

Hogy is kezdtem az első rész ajánlóját? Tini énem ujjong? Na valahogy így voltam a második résszel is. De határozott előrelépés volt a történetben, már nem feltétlen tinirománc hangulata volt, engem már elkapott a fantasy vonal is rendesen. Ez a 718 oldalas monstrum ismét letehetetlenre sikeredett, olvasása felért egy karedzéssel.

A történet pontosan ugyanott folytatódott, ahol az első könyv véget ért. Vagyis, majdnem, eltelt pár hónap, amiről semmit nem tudtunk meg. Mert kiderült, hogy - DOBPERGÉS ÉS NAGY-NAGY SPOILER VESZÉLY - Grace egy kőszörny. Bocs, nem lehet erről a könyvről spoiler nélkül beszélni. Szóval kőszörny. Az első részben átélt döbbenetem, mi szerint a suli egyik része igazi sárkány, akik emberi alakban is tengődnek - most überelve lett. De egész hamar túl lehet lendülni ezen a furcsaságon és teljesen természetes lesz az egész miliő.

A könyvet itt találod meg

A másik nagy meglepi pedig, igen, SPOILER következik, na de Hudson Vega, igen, Jaxon gonosz testvére, aki népírtást követett el és az első rész végén bolond szerelme visszahozta a halálból, na ő Grace fejébe költözött fizikai test híján. Jaxon persze full féltékeny és aggódik Grace szívében betöltött pozíciója miatt. Nem is csodálom, bármelyik pillanatban kidobnám Jaxont egy Hudsonért.  

Találkozhatunk őszinte pillanatokkal, jobban megismerjük a szereplőket, Grace tanóráin is részt vehetünk, egy mágikus lényeknek otthont adó iskola órarendje tartogat izgalmakat. A nagy kaland pedig valahogy kiszedni Hudsont Grace fejéből. Ehhez nagy próbatételeket kell kiállnia az összeverődött színes bandának. Izgalmas volt és tényleg letehetetlen, izmos kis kötet, de ez az édes kis fantasy világ rabul tud ejteni és nem enged. És nem is szeretnéd, hogy elengedjen...

 

Fülszöveg

Mi történhetett azokban a hónapokban, amelyekből Grace szinte semmire sem emlékszik? Életbe vágó lenne összeraknia a hiányzó időszak eseményeit, és megtudnia, pontosan ki és mi ő, hiszen visszatérése után minden oldalról ellenségek fenyegetik a Katmare Akadémián. Hudson bosszút forral, és olyan titkokról beszél, amelyek talán örökre elszakítják Grace-t Jaxontól, miközben átláthatatlan hatalmi játszmák fonják be az életét. Ennél is nagyobb veszélyt jelent azonban egy ismeretlen gonosz erő, amely magának akarja őt. A lány hamar megtanulja, mit jelent ritka kincsnek lenni egy misztikus lényekkel teli világban. Ha elbukik, mindenki élete veszélybe kerül. A győzelemnek azonban szörnyű ára van; készen áll vajon megfizetni?
Tracy Wolff elsöprő sikerű Sóvárgás sorozatának második része új szintre emeli a misztikus romantikát. A Vonzódás az első résznél is fordulatosabb, drámaibb és vérfagyasztóbb.

Tulajdonságok

A könyvet itt találod meg

 

  • Kiadó: Cartaphilus Könyvkiadó

  • Oldalszám: 720

  • Kötésmód: keménytáblás, ragasztott kötött, védőborítóval

  • Nyelv: magyar

 Vonzódás

Szólj hozzá

Cartaphilus Trací Wolff